Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Με ηλεκτροστατική βαφή σε RAL αποχρώσεις

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Τεχνικές ​
Πληροφορίες

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της ECO DOOR εξασφαλίζουν τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας διατηρώντας αναλλοίωτη την αισθητική του κτιρίου και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

 • Βαρέως Τύπου – Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.
 • Ελαφρύ Τύπου – Με δύο σειρές κοντά χιαστά από έλασμα πάχους 1.5mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 2 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

Στην ECO DOOR αξίζουμε της εμπιστοσύνης και της προτίμησής σας γιατί:

 • Έχουμε 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας.


 • Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής και εισαγόμενα από πιστοποιημένα και τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης.

 • Τα πτυσσόμενα κάγκελα της ECO DOOR είναι κατασκευασμένα από γαλβανιζέ λαμαρίνα και βαμμένα ηλεκτροστατικά σε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής ώστε να μην επηρεάζονται ακόμη και από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής χρωμάτων διαλέγοντας μέσα από το πλούσιο χρωματολόγιό μας, καθώς σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

 • Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των πελάτων μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια χωρίς όμως να περιορίζουν την είσοδο του αέρα και του φωτός.
 • Στα πτυσσόμενα κάγκελα της ECO DOOR υπάρχει μία κρυφή κλειδαριά, η οποία  θωρακίζει το κάγκελο σε τρία διαφορετικά σημεία. Κάτι που καθιστά το προϊόν μας πρακτικώς απαραβίαστο.

 • Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μελέτη του χώρου σας.

 • Σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για τη καλύτερη δυνατή θωράκιση της οικείας ή του καταστήματός σας.

 • Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση.

 • Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε, εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας σε ό,τι και αν χρειαστείτε. 
 

Περιγραφή​
Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Τα κάγκελα ασφαλείας είναι από τους πιο αξιόπιστους τρόπους προστασίας κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε πόρτες και παράθυρα και απαιτούν ελάχιστη έως μηδαμινή συντήρηση. Τα υλικά κατασκευής τους προέρχονται εξ' ολοκλήρου από εργοστάσια της Ιταλίας και συναρμολογούνται σύμφωνα με ιταλικές προδιαγραφές, ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές για τη μέγιστη προστασία. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη. Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε RAL αποχρώσεις. Τα κάγκελα ασφαλείας της ECO DOOR διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Μεγάλη ποικιλία​
χρωμάτων

Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων υψηλής ποιότητας με τη μέγιστη αποδοτικότητα και αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Διαλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας και για ένα αισθητικά υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ