ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Αρχική / Προϊόντα / Κουφώματα

Βρείτε το κατάλληλο κούφωμα για τις ανάγκες οποιουδήποτε κτιρίου ή αρχιτεκτονικού έργου.
Ανακαλύψτε ενεργειακά κουφώματα uPVC με εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και κόστους.
Επίσης λύσεις σε αλουμίνιο και ξύλο για ειδικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να μελετήσετε τις επιλογές που σας προφέρουμε.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των upvc κουφωμάτων ανοιγόμενων παραθύρων, το καταλληλότερο για τις δικές σας ανάγκες.
Χρώματα και σχεδιασμοί που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας, χαρακτηριστικά απόδοσης και λειτουργικότητας που σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης, και κόστος που προσαρμόζεται σε κάθε προϋπολογισμό.

ecodoor συρόμενα κουφώματα

Συνδυάστε την πρακτικότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης μιας επάλληλης πόρτας ή παραθύρου. Αξιοποιήστε στο έπακρο τους χώρους του κτιρίου και κάντε το πιο λειτουργικό. Δείτε τις προτάσεις μας σε επάλληλα κουφώματα u PVC και εξοικονομείστε, χώρο, ενέργεια και χρήματα με κάθε επιλογή σας.

Επιλέξτε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για απαιτητικές κατασκευές και μικρά προφίλ. Η διακριτική κομψότητα και η αντοχή στην καθημερινή χρήση θα σας εντυπωσιάσει.

Τα συρόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες εξασφαλίζουν την μέγιστη αξιοποίηση του χώρου σας, επιτυγχάνουν μεγαλύτερες επιφάνειες τζαμιού και σας προσφέρουν απεριόριστη θέα. Επιλέξτε τον τύπο του προϊόντος για να μάθετε περισσότερα.

H τεχνολογία των uPVC κουφωμάτων σε πόρτες και παράθυρα μπορεί να αντικαταστήσει απόλυτα τις παραδοσιακές ξύλινες κατασκευές χωρίς να υπάρξει κανένας συμβιβασμός ούτε στη εμφάνιση της ξύλινης επιφάνειας ούτε και στις υπάρχουσες τοξωτές ή κυκλικές γραμμές των κουφωμάτων.

Σε περιπτώσεις που απαιτείται η χρήση ξύλινων κουφωμάτων, η εταιρίας μας σας προσφέρει λύσεις σε μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων.

Οι υαλοπίνακες παίζουν καθοριστικό ρόλο στις μονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων. Επιλέξτε τον τύπο των υαλοπινάκων για να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους.

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ