ΠΟΡΤΕΣ

Βρείτε λύσεις που καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.
Από πάνελ αλουμινίου ή συνθετικά, μηχανισμούς ασφαλείας ή χερούλια.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα.

Δείτε τις επιλογές στις πόρτες εισόδου. Η κατασκευή αλουμινίου εγγυάται μία στιβαρή κατασκευή. Οι σχεδιασμοί και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θα σας ενθουσιάσουν…

Οι εσωτερικές πόρτες συμβάλλουν και σημαντικά στην αισθητική του εσωτερικού χώρου ενώ εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα στα δωμάτια. Πατήστε στην εικόνα για να δείτε πως "κτίζονται" οι πόρτες μας να επιλέξετε την κατάλληλη για τον χώρο σας.

Οι πόρτες είναι ακουστικά ένας αδύναμος κρίκος στο σπίτι. Η χρήση μονωτικών πορτών μπορεί να βελτιώσει την ηχομόνωση μεταξύ των δωματίων ή και του θορύβου που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Πατήστε επάνω στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα για τις ηχομονωτικές πόρτες μας.

Οι πόρτες ακτινοπροστασίας έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε χώρους που υπάρχουν υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας (x-ray) όπως σε νοσοκομεία και εργαστήρια. Πατήστε επάνω στην φωτογραφία για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πόρτες.

Πόρτες ecodoor

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα σχεδίων που θα αναδείξουν την αισθητική του κτιρίου εξωτερικά και θα δημιουργήσουν μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας στο εσωτερικό. Τα επίπεδα ασφάλειας στις θωρακισμένες πόρτες είναι Guard 12 & Guard 16. Πατήστε στην αντίστοιχη φωτογραφία για να μάθετε περισσότερα.

Οι Γερμανικοί μηχανισμοί SIEGENIA τύπου FAVORIT Si-line και TITAN AF είναι συνώνυμα της ασφάλειας, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων για κάθε απαίτηση στην σύγχρονη κατοικία. Πατήστε επάνω στην φωτογραφία για να μάθετε περισσότερα.

Τα χερούλια SECUSTIK διαθέτουν ένα ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας που το ακούτε. Πατήστε στην φωτογραφία για να μάθετε περισσότερα.

Εξασφαλίστε την ασφάλεια σε περιφράξεις και μπαλκόνια χωρίς να περιορίσετε την θέα σας, αναδεικνύοντας μία μινιμαλιστική αισθητική στον χώρος σας . Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να δείτε περισσότερα για τους τύπους γυάλινων κάγκελων που διαθέτουμε.

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ