Παραδοσιακά Παντζούρια

Σε πολύ προσιτές τιμές.

Ecodoor Ενεργειακά Κουφώματα PVC Χανιά - Ρολα Ασφαλείας

Τεχνικές​
Πληροφορίες

Με τα παραδοσιακά παντζούρια που θα βρείτε στην εταιρεία μας, μπορείτε να απολαύσετε την τέλεια θέα, τον ήλιο και προστασία από την κακοκαιρία.

Πέρα από τις πολύ προσιτές μας τιμές, είναι επίσης διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μονόχρωμα πατζούρια αλλά και απομιμήσεις ξύλου. Οι απαιτήσεις που έχουν για τη φροντίδα και τη συντήρησή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Ακόμη, είναι εξαιρετικά σταθερά λόγω της Monoblock κατασκευής τους και ενισχυμένα εσωτερικά με μεταλλικό σκελετό.

Με αυτόν τον τρόπο τα πατζούρια σας δε θα κρεμάσουν και δε θα πετσικάρουν ποτέ.

Παραδοσιακά παντζούρια σε εξαιρετικές τιμές​
και με ελάχιστη συντήρηση

Η συντήρηση για τα πραδοσιακά παντζούρια είναι πολύ απλή. Το πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι ο καθαρισμός μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα καθώς το νερό δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο υλικό τους. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται είναι για εξωτερική χρήση, εμπλουτισμένο με αντιηλιακή προστασία (για να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους) και ενισχυμένο με αντιθραυστικό για αντοχή στα χτυπήματα. Σε περίπτωση που επιλέξετε πατζούρια με χρώμα ή απομίμησης ξύλου θα έχετε 12ετής εγγύηση. Είναι του γερμανικού οίκου RENOLIT S.E. και η εγγύησή τους είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν σε χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως είναι και η Ελλάδα και η Ιταλία. Πιστοποίηση προστασίας και καλής λειτουργίας έχουν και οι μηχανισμοί των παντζουριών από την εταιρεία MACO. Για τους παραπάνω λόγους τα παραδοσιακά παντζούρια της ECO DOOR αποτελούν την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση στην αγορά. Έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με το χαμηλότερο κόστος συντήρησης με το πέρασμα των χρόνων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ιδιότητες
παντζουριών

Αποτελούν προστατευτικό στοιχείο για την πόρτα ή το παράθυρο όπου χρησιμοποιούνται και ακόμη:
  • εμποδίζουν το φως του ήλιου από το να εισέλθει μέσα στο σπίτι
  • προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα
  • προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια
  • όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα για το παραδοσιακό στυλ του σπιτιού σας και όχι μόνο
Θα τα βρείτε διαθέσιμα ως αναδιπλούμενα και σπαστά με ένα-δυο-τρία ή τέσσερα φύλλα.

Εσωτερικά​
Σκιάδια

Τα εσωτερικά σκιάδια αποτελούν εναλλακτική μέθοδο σκίασης του χώρου έναντι της τοποθέτησης παντζουριών. Τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά της μπαλκονόπορτας ή του παραθύρου και ανοίγουν προς τα μέσα. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι προσδίδουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σκίαση και ασφάλεια.

Ecodoor Ενεργειακά Κουφώματα PVC Χανιά - Παντζούρια

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ