Συρόμενα Κουφώματα

Η κορυφαία επιλογή για να εξοικονομήσετε χώρο αλλά και χρήματα.

Συρόμενα Κουφώματα

Τεχνικές πληροφορίες
για τα συρόμενα κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα είναι πλέον η ιδανική λύση για την καλύτερη εξοικονόμηση του χώρου σας. Εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στην αγορά κουφωμάτων χάρη της πρακτικότητάς και ευελιξίας τους στη κατασκευή κουφωμάτων που έχουν μεγάλες διαστάσεις. Είναι αναγνωρισμένα για την ισχυρή ενεργειακή απόδοση και διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν και τα ανοιγόμενα κουφώματα.
Διατίθενται σε αρκετά καλή ποικιλία, για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου σας.

Κάποια από τα θετικά χαρακτηριστικά των συρόμενων κουφωμάτων είναι:

  • Εξασφαλίζουν τη μέγιστη οικονομία του χώρου σας (ιδανική επιλογή για πολυκατοικίες).

  • Προσφέρουν μεγάλο άνοιγμα, σχεδόν όσο το αρχικό άνοιγμα του τοίχου, λόγω του ότι οι πόρτες «σύρονται» κατά μήκος.

  • Τα επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης είναι τόσο ισχυρά όσο και στα ανοιγόμενα κουφώματα.

  • Μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στις έντονες καιρικές συνθήκες.

  • Απόλυτη ασφάλεια κατά των διαρρήξεων λόγω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας τους.
Επάλληλες Μπαλκονόπορτες

Επάλληλες Μπαλκονόπορτες

Οι επάλληλες μπαλκονόπορτες είναι ιδιαίτερα αποδοτικές, ειδικά όταν προορίζονται για μεγάλα ανοίγματα. Το βασικότερο πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σε μεγάλες διαστάσεις με μικρό αριθμό φύλλων (δίφυλλα). Έτσι καταφέρνουμε να πετύχουμε μεγαλύτερες επιφάνειες τζαμιού και λιγότερα πλαίσια δημιουργώντας μια διακριτική αισθητική.

Επάλληλα Παράθυρα

Επάλληλα Παράθυρα

Τα επάλληλα παράθυρα έχουν το θετικό χαρακτηριστικό ότι τα φύλλα δεν ανοίγουν προς τα μέσα, αλλά «σύρονται» μεταξύ τους το ένα μπροστά από το άλλο. Η δυνατότητα αυτή είναι λειτουργικά προτιμότερη στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μειωμένος χώρος. Για παράδειγμα, στην κουζίνα ή σε κάποιο πολύ μικρό δωμάτιο του σπιτιού τα επάλληλα κουφώματα είναι η ιδανική λύση.

Πτυσσόμενες Μπαλκονόπορτες

Πτυσσόμενες Μπαλκονόπορτες

Οι πτυσσόμενες μπαλκονόπορτες είναι τα μοναδικά συστήματα συρώμενων κουφωμάτων που ανοίγουν ολόκληρη την επιφάνεια ανοίγματος. Ως αποτέλεσμα αυτά συνδέουν με μοναδικό τρόπο τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας με τον κήπο ή το μπαλκόνι. Παράλληλα, εξασφαλίζουν κορυφαία θερμομόνωση και ηχομόνωση. Μπορούν να κατασκευαστούν από 3 έως και 7 φύλλα (ανάλογα με το φάρδος του ανοίγματος), τα οποία όταν ανοίγουν μαζεύουν όλα σε μια άκρη.

Συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ