Πόρτες Εισόδου

Συνθετικά κουφώματα PVC που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και μέγιστη ασφάλεια.

Aluplast Ideal 4000

Τεχνικές πληροφορίες​
για τις πόρτες εισόδου

Οι πόρτες εισόδου της ECO DOOR σας βοηθούν να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον στο χώρο σας εύκολα και γρήγορα. Ανακαλύψτε πόρτες PVC υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές. Με αυτά τα εσωτερικά κουφώματα, τα οποία είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ενισχυμένη αποδοτικότητα και λειτουργικότητα τους, θα μπορείτε να διασφαλίσετε δυνατότητες όπως:

  • Ευκαιρία επιλογής ανάμεσα σε ποικίλα σχέδια “Panel”.  Αυτά βοηθάνε στο να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οικίας σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

  • Απόλυτη ασφάλεια κατά των διαρρήξεων, ιδανική ηχομόνωση κατά του θορύβου, αλλά και προστασία από δυσμενείς καιρικές συνθήκες χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στην άνετη διαβίωση στο σπίτι σας.


  • Εξαιρετικά ενισχυμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση, χαρακτηριστικά που γίνονται δυνατά λόγω της πολύ-θάλαμης κατασκευής βάθους 70 χιλιοστών. Ιδανικός συνδυασμός επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός θερμομονωτικού κατωφλίου.

  • Μέγιστη στατική αντοχή καθώς και αντιδιαρρηκτική ασφάλεια που επιτυγχάνονται λόγω της χρήσης χαλύβδινων ενισχύσεων πάχους 3mm στους εσωτερικούς θαλάμους των πλαισίων των κουφωμάτων.

  • Ένα χαμηλό σε επίπεδο κατώφλι που προσφέρει άνεση για εκείνους που εισέρχονται και εξέρχονται από την οικία σας.

  • Δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας προς τα έξω ή προς τα μέσα για περισσότερη άνεση.

Χρωματολόγιο​
Συνθετικών Κουφωμάτων PVC

Όραμα μας στην ECO DOOR είναι να προσφέρουμε προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής με πολλαπλές επιλογές και υψηλές προδιαγραφές σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας!
Οι επιλογές χρωμάτων που έχουμε στην διάθεσή σας  συνδυάζουν πολλά προτερήματα. Οχι μόνο δεν ξεθωριάζουν από τον ήλιο αλλά αντιθέτως, μειώνουν τη θερμοκρασία των κουφωμάτων χάρη της μεγάλης ενεργειακής αποδοτικότητάς τους και ενισχύουν άμεσα στην αντοχή της επιφάνειας τους.
Επιλέξτε το χρώμα που συμβαδίζει με τις δικές σας προτιμήσεις και εμείς θα σας προσφέρουμε εγγύηση 15 ετών. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να είστε βέβαιοι πως τα χρώματα θα κρατήσουν τη ζωντάνια τους για πολλά χρόνια.

Συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

TOP
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ